Relining av avlopp med marknadens säkraste metod – Boldan In-House Lining System®

Boldan In-House Lining System® är en reliningmetod  som i 10 år utvecklat branschen i Finland, med dess hjälp kan även ditt företag lyckas i varje reliningprojekt. Metoden skyndar på  arbetet, undviker onödiga risker och ger din relining ett förstklassigt resultat!

Hur skiljer sig Boldan In-House lining system® från andra reliningmetoder?

Vi är det enda nordiska expertbolaget i rörrenoveringsbranschen som förenar produkter av hög kvalitet med en unik installationsmetod och utmärkt kundservice.

I praktiken innebär detta att:

 • Boldan In-House lining system® slutresultat är sömlöst och 100% tätt
 • Marknadens bredaste produktsortiment är beprövat kompatibelt
 • Vi, som det enda i branschen verksamma bolaget, erbjuder reliningprodukter med angiven styvhetsklass
 • Slutprodukten är testad  för att hålla i minst 50 år
 • Du får en kostnadsfri utbildning och tekniskt stöd utifrån ditt bolags behov
 • Du kan få leverans snabbt, till och med under 24 h från beställning
 • Du till ditt förfogande har ett upphämtningslager, där hela vårt sortiment finns tillgängligt

Boldan In-House Lining System®:s marknadsandel i Finland är hela 80%. Metoden är äntligen tillgänglig även i Sverige och många ledande företag har tagit den i bruk – är ditt bolag ett av dem?

Kontakta oss »

Boldan In-House Lining System® har redan över 100 000 nöjda slutkunder!

Fler än 1600 produkter – hos Boldan hittar du allt du behöver till relining, på ett ställe

Vi levererar bland annat liner, grenfoder, epoxi samt preliner till din arbetsplats – även måttbeställningar om ditt projekt kräver speciallösningar.

Vårt sortiment av liner och epoxi är marknadens bredaste, och med våra produkter relinar du alla typer av projekt, från villor och flerbostadshus till sjukhus och laboratorier. Som kund hos oss behöver du inte plocka ihop produkter från olika leverantörer, från oss kan du få allt du behöver med snabb och säker leverans.

Med lämpliga produkter samt vårt tekniska stöd säkerställer du att ditt slutresultat håller hög kvalitet, är ändamålsenligt och hållbart.

Bekanta dig med vårt breda produktsortiment »

4 skäl till att det lönar sig att välja Boldan In-House Lining System® 

 1. Du undviker att ge dina konkurrenter ett försprång
  Vår metod är beprövat tät och säker, och därför också lätt att sälja till din slutkund. I Finland har Boldan redan 80% av marknaden, så låt inte konkurrenterna köra om dig på marknaden.

   
 2. Du lyfter kvaliteten på arbetet ditt företag utför
  Tack vare våra styvhetsklassade produkter utmanar du traditionella rörrenoveringsmetoder, då du med vår metod bygger  100% täta och sömlösa nya plaströr i de gamla rören. Med hjälp av vår utbildare säkerställs att varje, av ert företag utförd, relining håller hög kvalitet.

   
 3. Du slösar inte pengar
  Med hjälp av våra säljargument kan du få även den traditionella rörrenoveringens starkaste supporter till att bli din potentiella kund. Boldan In-House Lining System® säkerställer att ditt kundunderlag är så brett som möjligt.

   
 4. Du kan åtnjuta förstklassig service
  För oss är varje kund viktig och vår förstklassiga kundservice är centralt i vårt sätt att utmärka oss i branschen. Hos oss behöver du inte stressa över leveranser eller installationssvårigheter, vi finns här för att hjälpa dig. 

Kontakta oss »

Produkter, utrustning, tekniskt stöd och utbildning – vi betjänar reliningföretag i hela Sverige 

Om du stöter på utmaningar  i ditt projekt kan vi hjälpa dig med tekniskt stöd direkt över telefon. Om du i stället saknar adekvat utbildning eller vill fördjupa dina installatörers kunnande, kan våra utbildare besöka dig var som helst i Sverige.

Har ditt projekt udda förgreningar? Vi tillverkar grenfoder efter dina specialmått, på så sätt får du även den mest utmanande avloppsreliningen i mål, med hög kvalitet.

Vårt svenska kontor finns i Stockholm, men vi verkar efter våra kunders behov i hela Sverige. 

Lämna en kontaktförfrågan »

Utöka er kunskap så ökar ni försäljningen – våra utbildare gör varje installatör till en expert

Med våra olika utbildningar utjämnar du kunskapsklyftor mellan befintliga installatörer och du lär snabbt upp nya medarbetare.

Med hjälp av vår kostnadsfria grundutbildning lär sig varje installatör vilken installationsmetod samt vilka produkter som lämpar sig för olika syften, så att rören blir så hållbara som möjligt.

Med våra högkvalitativa produkter och vår utbildning kan ditt företag erbjuda en än mer komplett relining av avlopp med hög kvalitet och därigenom öka försäljningen.

Läs mer om våra utbildningar »

Du får tillgång till Boldans produkter och Boldan In-House Lining System®-metoden på något av följande sätt:

2 min.

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss»

24 h.

På vardagar tar vi kontakt med dig inom 24 h från din kontaktförfrågan. Vi går igenom dina behov och önskemål och planerar utbildning av installatörerna till den dag du önskar. Du kan delta i våra utbildningar med kort varsel, vid behov redan inom två veckor från första kontakt.

4-8 h.

Baserat på era installatörers bakgrund och kunskapsnivå, sätter vi ihop en utbildning om 4-8 timmar med vilken ni kommer igång med praktisk användning av våra produkter. 

Observera att du utan kostnad kan ta med  vår utbildare till ditt första Boldan In-House Lining System®-projekt, så att du kan känna dig säker på att allt går rätt och smidigt från början.